Sunday, 30 January 2011

Lama tak Update

Lama cikya tak update blog ni. Ada datang tp cuma baca blog kekawan yg link kat sebelah kanan tu and order ape yang patut. Sibuk berulang-alik KL-AS everyweek, except this as cuti CNY dekat dah. Baby Aisyah pun dah pandai panggil ..mak...alhamdulillah. Terlintas nak mula bisnes cuma kesempatan tu tak ada. Seronok kan berbisnes, otak akan sentiasa jalan. Ada sesiapa ada pelan bisnes yang menarik?

http://adikbijak.com/ref.plx?MK00342

1 comment:

zulfizan said...

huhu..cikgu dah lama x update juga ni.Last post january ni :D