Thursday, 28 August 2008

Kedai kek online yang best!







http://adikbijak.com/ref.plx?MK00342

Cikya ada penemuan baru yang best, hasil melawat blog kawan lama, iaitu epelijau. Apa yang best? Bagi yang tinggal kat kawasan Lembah Klang terutamanya,kedai kek http://www.chocncheezz.com/ menawarkan pilihan kek yang menarik dan sedap. Mana cikya tau sedap, cikya pun tak penah beli......mmg cikya tak pernah beli, tapi member epelijau mmg pelanggan chocncheez ni. Dia cakap sedap...!Yang bestnya tokeynya Muslim. Antara pilihan kek yang ada ialah cheese cake,kek birthday, ulangtahun kawen, cupcake dan sebagainya. Bolehle cuba. Laman web dia ada kat side bar cikya dibawah kolum kedai kek yang best!

7 comments:

Anonymous said...

cantikla kek tu... nak trylah cikya
k.arni

SaDi said...

cikya... sadi lapar kek... sedapnyeeeeeee....... :D

cikya said...

ye ker...cian die..:).Cikya faveret mmg chese kek...uuu

Purple 28 said...

aaiihhh...nak dekat-dkat puasa ni, sajer jer letak gamabar kek..terliur you!!!...masa bulan puasa kena censored temporarily..hehehe

cikya said...

hehhehe....tulah.ingat nak cuba order cheese kek tu.RM42 je sebiji. Kalau kat secret recipe mau RM70. Emmm...gemuk lagi ler nampaknya

Anonymous said...

order...jangan tak order karang kempunan...

Sweet Layers Cakery said...

http://sweetlayerscakery.blogspot.com Jom usha2 blog kek lapis popular di Sarawak! Borong2 :)